• Bijzondere moestuinplantenmarkt bij de Boergondische Tuijn tijdens het Plattelandsrondje.

  Wanneer:
  20 mei 2018 hele dag
  2018-05-20T00:00:00+02:00
  2018-05-21T00:00:00+02:00

  Bijzondere moestuinplantenmarkt bij de Boergondische Tuijn tijdens het Plattelandsrondje

   

  Op zondag 20 mei  houdt de Boergondische Tuijn tijdens het Plattelandsrondje tussen 10.00 en 17.00 uur een grote Moestuinplantenmarkt.

  Dit jaar hebben ze een zeer grote en bijzondere collectie van diverse moestuinplanten.

  Zo zijn er meer dan honderdvijfenveertig verschillende tomatenrassen te vinden, maar ook vergeten groenten zoals aardbeienspinazie, palmkool, Brave Hendrik, boomspinazie, snijbiet, Nieuw-Zeelandse spinazie en pastinaak. Oude rassen die weer helemaal trendy zijn.

  Verder is er een breed scala aan  kruiden, eetbare bloemen, sla- pompoen-, aubergine-courgette-, pattison-, kolen- , paprika-  en peperplanten te vinden.

  Wie denkt dat je persé een moestuin nodig hebt om groenten te verbouwen heeft het mis. Potten en bakken lenen zich er uitstekend voor om prachtige groenten, kruiden en fruit in te kunnen kweken.

  Bezoekers kunnen daarnaast ook genieten van bijzondere taarten uit de tuin. Zoals vlierbloesem- kweeappel, aardbeien- groentetaarten en diverse lekkere kruidentheeën bereidt met verse kruiden uit eigen tuin. Verder zijn er verschillende smaken soepen te proeven, verse aspergesoep uit de Moe’stuijn, Coeur de Boeuf tomatensoep en een Sint Tunnisse Schotse Hooglandersoep.

   

  Voor meer informatie zie www.deboergondischetuijn.nl of 06-14330453

Comments are closed.