Agenda

Elke donderdag (van april tot en met oktober) zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00 uur en verder op afspraak. 

jul
7
zo
Dwars dur d’n Hof-diner.
jul 7 @ 17:00 – 21:00

Dwars dur d’n Hof-diner bij de Boergondische Tuijn.

De Provincie Noord Brabant was vorig jaar Gastronomie-Regio van Europa met als thema We Are Food.Elke maand was er een ander thema , gericht op voeding en gastvrijheid.

Ondernemers in  Het Land van Cuijk gingen daarbij het hele jaar door een Goei Leven promoten, waarbij bijzondere activiteiten werden georganiseerd door heel Land van Cuijk.De maand juli stond in het teken van de Nieuwe Boer.

De Boergondische Tuijn werkt met de Kosmosagenda van Maria Thun. Aan de hand van de stand van de zon, maan en planeten zaaien, bewerken en oogsten ze in hun tuin. Daarnaast telen ze oude vergeten groenten, kruiden, eetbare bloemen en meer dan 150 verschillende rassen tomaten. De Boergondische Tuijn gaat een groot Dwars dur d’n Hof-diner organiseren.

De Boergondische Tuijn heeft in het kader van een Goei Leven er voor gekozen om weer een groot Dwars dur d’n Hof-diner te organiseren.

Op zondag 7 juli van 17.00 – 21.00 uur zijn de gasten van harte welkom! Bij aankomst worden de gasten onthaald met een heerlijk welkomstdrankje. Aansluitend  worden er bijzondere gerechten geserveerd aan lange tafels dwars door de tuin. Deze zijn bereidt met zoveel mogelijk verse biologische producten uit eigen Moe’stuin en Boomgaerd.

Tussendoor worden er rondleidingen verzorgd voor de liefhebbers door de Moe’stuijn, Orangerie, Boomgaerd, siertuin Art-Boretum en de Brocanterie.

Dit alles voorzien van diverse smaken smaakwaters en inclusief een wijnarrangement en rondleiding.

De kosten bedragen  E 44,95 per persoon.

Gasten met dieetwensen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Belangstellenden kunnen zich opgeven via de mail. info@deboergondischetuijn.nl        of 06-14330453

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol!    Wij verheugen ons erop om u te mogen verwennen en zien graag uw reactie tegemoet.

Vriendelijke groeten,

Harrie en Gertie

Noordkant 17

5845EX St. Anthonis

0485-382812

06-14330453

info@deboergondischetuijn.nl

www.deboergondischetuijn.nl