Openingstijden & Contact

Ons adres is:

De Boergondische Tuijn
Noordkant 17
5845 EX Sint Anthonis

06-14330453
info@deboergondischetuijn.nl

KvK-nummer: 70481423

Openingstijden:

Let op!!! In oktober 2023 zijn wij op donderdag gesloten.
Elke donderdag in de maanden april t/m oktober zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00 uur en verder op afspraak. Voor een rondleiding en het bezichtigen van de tuin en moestuin inclusief 1 kopje koffie of kruidenthee vragen wij €5,00 entreegeld. Voor eventuele  andere evenementen zie onze agenda-pagina.

Routebeschrijving:
Via de A73 rijdt u richting St.Anthonis. Op de rotonde de eerste afslag. Na de kerk de eerste weg rechts. Dit is de Peter Zuidstraat. Deze gaat over op de Noordkant. Net in het buitengebied vindt u aan de linkerkant “de Boergondische Tuijn” op Noordkant 17.

Vanaf Gemert (N272) neemt u op de rotonde de afslag richting St.Anthonis. Na de kerk de eerste weg rechts. Dit is de Peter Zuidstraat. Deze gaat over op de Noordkant. Net in het buitengebied vindt u aan de linkerkant “de Boergondische Tuijn” op Noordkant 17.

Vanaf Mill- St.Anthonis (N602) neemt u voor de kerk de eerste weg links. Dit is de Peter Zuidstraat. Deze gaat over op de Noordkant. Net in het buitengebied vindt u aan de linkerkant “de Boergondische Tuijn” op Noordkant 17.

Kaart via Google Maps:

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden