Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 2=

(30)
(20) Anton Belgers
di, 17 maart 2015 15:25:51 +0000

Opmerkelijk gastvrije en gedreven Gertie en Harrie hebben ons een onvergetelijke zondagmiddag bezorgd.

Bedankt voor de goede zorgen

(19) Melanie
ma, 15 december 2014 10:29:05 +0000

Bedankt voor de lekker high tea die we zaterdag bij jullie gehad hebben.
Het was heerlijk en de sfeer was goed!
Zeker voor herhaling vatbaar!

(18) Margo
ma, 19 mei 2014 13:19:01 +0000

Dinsdag 6 mei hebben we onze jaarlijkse 'vrolliedag' gehad en zijn de hele dag op een zeer prettige manier 'onder de pannen' geweest bij de Boergondische Tuijn!!
Beginnen met koffie en huisgemaakte taart is altijd een goede start! Daarna een workshop aquarelleren, een rondleiding door de tuin, een workshop tapas maken en het ook nog zelf op mogen eten, en tussendoor steeds voorzien van een natje en een droogje, hebben we een heerlijke dag gehad!! En ook met een glutenvrij dieet kun je hier uitstekend terecht, wel van tevoren even melden!!

(17) Overloonse Vrouwen Organisatie
zo, 18 mei 2014 18:07:58 +0000

Op dinsdag 13 mei waren wij met ruim 30 dames van onze vereniging in de Boergondische Tuijn in St.Anthonis.
Wij genoten van de zeer goed voorbereidde workshop (bladerdeeg met appel/rabarbervulling en bladerdeeg met asperges gevuld ... mmmmmm)
Ook de rondleidingen in kleine groepjes viel erg in de smaak. Er was heel veel te zien en we hebben alweer veel geleerd. Een echte aanrader dus, dicht in de buurt. Onze dank aan Harrie, Gertie en vrijwilligsters.

(16) De verjaardag van Annemiek
zo, 15 december 2013 10:10:08 +0000

Wij hebben een ontzettend leuke (dames)middag gehad. Ontvangst met een heerlijk drankje van het huis en daarna een overheerlijke lunch (ook vegetarisch zeer goed verzorgd!)
Daarna aan de slag met de workshop, creatieve en mooie bloemstukken waren het resultaat, alle 10 heel verschillend!
De rondleiding door de tuin was inspirerend en verfrissend.
Na een laatste blik en wijziging aan ons bloemstuk kregen we nog een kop heerlijke koffie/thee met chocolade.
Warme en gastvrije ontvangst, echt een aanrader deze plek!
Lia

(15) Jacqueline Janssen en MMS-vriendinnen
zo, 29 september 2013 09:07:33 +0000

We hebben genoten van een heerlijk 'dwars dur d'n hof'-arrangement. Een inspirerende rondleiding met een aantal herkenningsmomenten,aangevuld met fantastische gerechtjes van groenten uit de tuin en even heerlijk snuffelen bij de brocanterie. De afsluiting van het diner in de woonkamer met heerlijke wijnen maakte deze dag compleet. Dank voor deze 'boergondische tuijn'-dag.

(14) Karin Voesten en zussen
di, 10 september 2013 16:04:25 +0000

We werden zaterdag 7 september hartelijk ontvangen. We hadden zussendag en zijn eest begonnen met een workshop schilderen van een aquarel. Het was een gezellig en rustgevend. WE werden voorzien van heerlijke koffie en zelfgebakken vlaai. Na de workshop was er nog even tijd voor bezichtiging van de grote tuin. Fantastisch. Eigenlijk was de tijd tekort! We komen zeker nog eens terug. Bedankt!

(13) familie van der Enden
zo, 8 september 2013 20:51:57 +0000

Na een gastvrij ontvangst met een heerlijk drankje en hapje werd ons alle uitleg over de tuin gegeven. Tijdens de rondgang door de prachtige moestuin,het dierenasiel werden we verrast met een heerlijk kopje soep, een gevulde courgettebloem en nog veel meer heerlijkheden. Na plaats genomen te hebben in het gezellige ''verwarmde buitenhuis ''hebben genoten van de fantastische kookkunst en gezelligheid. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad en weer heel veel kook- en kweekkennis erbij. Na nog een likeurtje in het winkeltje gekocht te hebben om thuis nog na te genieten gingen we zeer voldaan naar huis. bedankt(12) VVV Mill
wo, 28 augustus 2013 18:51:51 +0000

28 augustus 2013

Door de poort heen gereden kwam de sfeer van de Boergondische Tuijn ons al tegemoet.
Wat een gezellige ambiance en wat een prachtige tuin. We boften met het mooie weer, we hebben volop genoten. De warme ontvangst, de uitgebreide uitleg van alles wat er te zien is en wat er mogelijk is, en niet te vergeten het lekkers wat ons voorgeschoteld werd, geweldig! Een aanwinst voor de omgeving. Graag geven we onze bevindingen door over al wat mogelijk is bij de Boergondische Tuijn.

Medewerkers VVV Mill


(11) José van Duijnhoven
di, 9 juli 2013 20:43:14 +0000

Familiedag 2013, begon met een bezoek aan de Bourgondische tuijn. Het was een zonovergoten dag, we zaten in de tuin en werden verwend met zelfgemaakt gebak en koffie en thee: héérlijk !!!
Wij, mijn broers en zussen en hun partners waren erg enthousiast over de rondleiding in deze hemelse tuin. Wat een werk moet hier verricht worden! Neef Harrie zei dat hij het onkruid altijd voor probeert te zijn, elke dag even "schoefelen".
Een aanrader voor een dagje uit, wij gaan het 'culinaire dwars door de tuijn - diner' vast ook nog eens uitproberen.